Nazovite nas: 095 905 88 56     e-mail: lanix.interijeri@gmail.com
Log in Register

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Dječje sobe

  • Posted on:  Friday, 24 April 2015 00:00

Dječja soba je najčešće najvedrija i najrazigranija prostorija u stanu, no namještaj koji se nalazi u dječjim sobama ima i određene posebnosti.

Pri izradi sobe za djecu Lanix-interijeri predlažu oble oblike namještaja, izbjegavanje rubova (stolova, kreveta) koji su oštri i time opasni za mališane. U izradi dječjih soba po mjeri, u dogovoru s klijentima, koristimo ekološki prihvatljive materijali te boje koje su se otporne na grebanja i oštećenja.

Možda trebate samo neki dio sobe koji želite stilski uklopiti u namještaj koji već imate – nema problema, javite nam se makar trebali jako dobru kutiju za igračke!

Možda želite sobu za mlade - bez pastelnih boja već više nešto 'cool', vjerujemo da bismo se svidjeli i najizbirljivijim teenagerima.

Rado ćemo se odazvati na vaš upit, doći do vas, čuti što želite, izmjeriti prostor te vam izraditi računalni prikaz sobe ili dijelova namještaja. Odabir boja i materijala napravit ćemo zajedno, a sve dijelove namještaja radimo u svom prostoru dok samo spajanje tj. montažu radimo u vašem prostoru.

Doznajte više o načinu našeg rada ili nas nazovite na broj 095 905 88 56 i pitajte što vas zanima!

Last modified on Friday, 24 April 2015 10:44