Nazovite nas: 095 905 88 56     e-mail: lanix.interijeri@gmail.com
Log in Register

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Ugradbeni ormari - štede vaš prostor

  • Posted on:  Wednesday, 18 March 2015 00:00

Ugradbeni ormaru su jako učinkovito i kvalitetno rješenje koje moderne obitelji danas sve više traže. Kvalitetnom razradom polica, vješalica i ladica dobivate savršenog pomoćnika za spremanje i čuvanje odjeće.

Boja drveta daje toplinu sobi,  a odaberete li ormar u bijeloj boji, činit će se kao zid sobe i dopustiti vam da ostatak prostorije uredite prema svojoj želji nenamećući sebe kao imperativ. Osim toga, neće zatvoriti, već će vizualno otvoriti prostor. No, kod ugradbenih ormara popularni su detalji u boji, ogledala, a i fotoprint aplikacije koji za vas možemo ugraditi.

Preporuka:

"Sa strpljivim i uvijek nasmijanim Ilijom posjetili smo Iverpan kako bismo odabrali materijal od kojeg će se napraviti naš ormar. U prvi tren smo supruga i ja pomislili 'zar nema materijale kod sebe u radnji?', a nakon toga smo shvatili veliku prednost ovog načina rada.

Ugradili smo u spavaću sobu bijeli ormar s crnim staklom i u dječju bijeli s ljubičastim staklom. Oduševljenje i supruge i djece bilo je više od očekivanog. Nadam se da se sad više neće žaliti da nemaju mjesta za svoje stvari, jer je Ilija mislio i na najsitnije detalje tako da ima i dovoljno ladica i polica te je prilagodio ormar našoj specifičnoj dubini od 57 cm. Brzina izrade? Prije dogovorenog roka!" Goran Srebačić, odvjetnik iz Zagreba

Pročitajte: Što naše ormare čini kvalitetnima i trajnima?

Last modified on Wednesday, 18 March 2015 15:09